Private Life Coaching . hu

06.30.930.6420 | |

facebook twitter

TÁLAS EDIT

Tálas Edit a WESTEL-nél kezdte pályafutását, majd a T-Mobile-nál és a Magyar Telekom-nál folytatódott karrierje – összesen 15 évig dolgozott a hazai mobil távközlési piacon; kezdetben marketing és értékesítési területen, majd 7 éven át a T-Mobile külső szaktanácsadója.

A multinacionális környezetben eltöltött másfél évtized alatt az irányítási és koordinációs tapasztalatok mellett óriási emberismeretre tett szert, ami elengedhetetlen volt ahhoz, hogy sikeres legyen ezen a területen. Az emberi érzelmek, reakciók, gondolkodásmódok és motivációk jobb megismerésének igénye arra ösztönözte, hogy tovább képezze magát az emberekkel való foglalkozás területén. Éveken keresztül tanult különböző személyiség- és képességfejlesztési technikákat, amelyeket munkája mellett mind gyakrabban alkalmazott olyan embereken, akik – látván Edit sikereit – segítséget kértek tőle. 2007-ben teljesen felhagyott az üzleti tanácsadói tevékenységével, és kizárólag privát konzultációkkal (private life coaching) kezdett foglalkozni.

Az elmúlt években több ezer óra személyi tanácsadást, egyénre szabott segítségnyújtást végzett a hozzá forduló, különböző problémákkal küzdő emberek számára. Munkája során megfigyelte, hogy a legtöbb ember alapvető gondja (ami számos további kellemetlenséghez vezet) az, hogy nem rendelkezik a hozzá illő céllal, illetve az annak megvalósításához szükséges eszközökkel. Erre a területre fókuszálva rátalált Bernard Percy Életcél Konzultáció programjára, melyet a világ számos országában alkalmaztak sikerrel hasonló problémák kezelésére. Edit szakmai továbbképzések és gyakorlati alkalmazások útján tökéletesen elsajátította az Életcél Konzultáció módszerét, melynek révén még hatékonyabb segítségnyújtást tud biztosítani a hozzáforduló emberek számára.

Tálas Edit így nyilatkozik az Életcél Konzultációról:

„Az az igazság, hogy sokáig én is ugyanúgy kerestem a saját utamat, mint körülöttem az emberek java része. Szerencsém volt-e, hogy én megtaláltam a magamét? Nem mondanám. Ez egyáltalán nem a szerencsén múlik. Egyszerűen csak volt merszem váltani, segítséget kérni, új dolgokat is megismerni.

Azt mindig tudtam, hogy szeretek új embereket megismerni és olyan megoldásokat találni, ami számukra a legmegfelelőbb. Sok mindent elértem, amit akartam, de idővel rájöttem, hogy az okoz igazán nagy örömet, ha a célom felé haladok, aminek jelentős része az, hogy másoknak segíthetek. Ezért mostanra olyan lett az életem, hogy sokan fordulnak hozzám kérdésekkel, kérésekkel, hogy hogyan is haladjanak előre az életben, hogyan kezeljenek egy-egy nehezebbnek tűnő helyzetet.Az hoz lázba, ha ezekben a helyzetekben értékes segítséget tudok nyújtani - amikor valaki úgy lép ki az ajtómon, hogy tele van hittel, erővel, lendülettel, a többiek iránti szeretettel és jó szándékkal, és nyoma sincs már benne a kezdeti bizonytalanságnak, vagy félelemnek.”

Ismerd meg az Életcél Konzultációt, és indulj el a valódi célod felé vezető úton! Hívd a 06-30-930-6420-as számot, vagy írj .