Private Life Coaching . hu

06.30.930.6420 | |

facebook twitter

REFERENCIÁK

Néhány vélemény az Életcél Konzultációról:

„Az Életcél Konzultáció során rájöttem, hogy sokkal több képességem van, mint amit eddig hittem magamról. Már nem tűnik lehetetlennek, hogy ki lehet jönni a taposómalomból.”

F. K.

„Az Életcél Konzultáció során egy teljesen lenyomott állapotból fokozatosan kezdett kikörvonalazódni egy cél, amit előtte teljesen reménytelennek tűnt elérni. A mai napon azonban annyira újjá éledt, hogy rém egyszerűnek tűnik a megvalósítása."

B. L.

„Az Életcél Konzultáció megmutatta nekem az igazságot önmagamról, megtaláltam önmagamat, és megadta nekem a hitet önmagamban. Megtaláltam az igazi céljaimat, és most nekiálltam a teremtésüknek is.”

E. R.

„Többé nem fogok teljesen kiábrándultan vagy félelemmel telve felkelni, amiért elvesztegetem az életemet. Most úgy fogok felkelni, hogy előre örülök az életnek és alig várom, hogy irányítsam. Köszönöm…, hogy alapjában véve visszakaptam az életet, amit elveszítettem.”

G.

„Mindenkinek ajánlom az Életcél Konzultációt, aki fent van és úgy gondolja, hogy sikeres, de talán nem annyira boldog ebben. Vagy annak, aki nem tudja, mit tegyen, mit kezdjen az életével, vagy hogyan változtasson a karrierjén, melyik útra lépjen. Nagyon boldog vagyok és szeretném, hogy sok ilyen boldog ember legyen. Sok-sok szeretettel, hálával:

E. R.

"Az Életcél Konzultáció rávilágított, újra a szemem elé helyezett rég elfeledett célokat. Megmutatta tehetségeimet, képességeimet, személyiségemben rejlő nagyságomat. Megfogalmaztam életem és cégem ideális helyzetét. Végigvitt egy tervezési folyamaton, részleteiben kibontva a motiváló feladataimat. Emlékeztetett rég elfeledett gondolatokra. Újra az eszembe véstem, hogy a boldogság ott van minden kihívásban, csak meg kell találni!"

Dr. Sz. Gy.

„Sok ötletem között sikerült egy rendező elvet találni, ami koncentráltabbá és hatékonyabbá teszi a munkámat, tevékenységeimet. A célhoz nem illeszkedő ötleteket elvetettem, olyan gondolatoktól, elképzelésektől is sikerült most egy csapásra „búcsút vennem”, amelyeket sok évig dédelgettem, de soha nem valósítottam meg. Nagyon köszönöm!”

S. I.

„Az Életcél Konzultáció sokat segített abban, hogy megfogalmazzam azt az általános hajtóerőt, ami az életemet eddig is mozgatta. Ezt megismerve nagyon sok, látszólag összefüggéstelen dolog hirtelen értelmet nyert, felismertem az összefüggéseket. Rájöttem, hogy adott élethelyzetben miért voltam sikeres és máskor miért voltam sikertelen.”

S. I.

„Az Életcél Konzultáció alapvetően megváltoztatta a gondolkodásomat, és látom, hogy van reményem, nem fogok elveszni a világban. Az Életcél Konzultáció egy nagyszerű program, és kívánom, hogy minél több emberhez jusson el! Köszönettel,

M. M."

„Az Életcél Konzultáció nagyon ügyesen elrendezi a saját adataimat a karrier választás témakörében, és annyira letisztult elképzelésem van most már erről, hogy nem lesz szükségem újabb tervezésre és ismételt karrierváltoztatásokra. Tudom, hogy a számomra legjobb karriert választottam, és minden megvan bennem ahhoz, hogy ezt sikerre vigyem. Köszönettel:

K. V."

„Az Életcél Konzultáció olyan volt nekem, mintha egy kosárba összeszedtük volna, hogy milyen ember vagyok igazán, milyen képességeim vannak és hogy milyen céljaim is vannak. Jó volt ezt így együtt látni, hiszen ezekre a dolgokra nem szoktam naponta gondolni. Ez olyan volt, mintha felnyitották volna szemem önmagammal kapcsolatban. És mintha kaptam volna egy útvonalat a jövőt illetően, hogy mit kell tennem. Köszönöm.”

Zs. É. 

„Ez a módszer kiválóan alkalmas arra, hogy bárkinek ismét a birtokába juttassa az élete értelmét. Ha valaki azt akarja, hogy ne az élet rángassa őt, hanem győzni akar, akkor az Életcél Konzultációt meg kell csinálnia! Köszönöm.”

A. J. 

„Az Életcél Konzultáción feltárt dolgok segítségével hatékonyabban fogok tudni fókuszálni a célomra és magabiztosabban választom majd ki a szükséges lépéseket. A tervezési rész adott egy jó nagy lökést abba az irányba, amerre haladnom kell, nem beszélve a lelkesedésről, amit érzek, bár hatalmas munkának nézek elébe."

T. M.

"Az Életcél Konzultáció több dolgot rendbe tett a fejemben. Az elején még szkeptikusan kezeltem a dolgot, ami a végére teljesen elszállt. A konzultációnak köszönhetően bennem tisztábbak, világosabbak lettek a célok és az ahhoz vezető lépések. Rendet raktam a "könyvespolcomon"."

H. G.

"Választ kaptam az Életcél Konzultáció elején feltett kérdéseimre. Nagyon örülök az eredménynek. Megtaláltuk azt, amit kerestünk, hogy min érdemes dolgoznom, milyen célért érdemes küzdenem, és kidolgoztuk az ehhez vezető utat. Ajánlom mindenkinek a konzultációt, aki még nem ismeri pontosan a sajátját!"

M. T.

„Ritkán kaptam valaha is ilyen értékes segítséget, amit nagyon köszönök, és feltétlenül fogom ajánlani másoknak is, hogy kérjenek egy Életcél Konzultációt, amikor válaszút előtt állnak, így megkímélhetik magukat a felesleges köröktől céljaik elérését illetően."

T. É.

„Az Életcél Konzultáció után azt érzem, hogy most már nem csak bolyongani fogok és próbálkozni, meg keresgélni, hanem célirányosan menni előre a céljaim felé. Köszönöm a segítséget!"

K.