Private Life Coaching . hu

06.30.930.6420 | |

facebook twitter

BERNARD PERCY

Bernard Percy, a neves amerikai pedagógus és előadó több mint 35 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik mind az állami, mind a magán szektorban. Tréning programokat dolgozott ki számos magas szintű technológiával dolgozó cég számára, mint például a HP (Hewlett - Packard). Tanárokat, művészeket képzett ki arra, hogy hogyan "tanítsanak" művészetre mindenféle korú tanulókat. Tanácsadóként is dolgozik rádió adók számára, és számos rádió és TV szereplése volt az elmúlt 20 évben.

Bernard Percy 40 éves pályafutása az oktatáshoz kötődik. Számos könyvet kiadott, főszerkesztője volt egy díjnyertes oktatási magazinnak, előadásokat és konzultációkat tartva bejárta a világot és felnevelte három lányát.

Hosszas kutatómunka és tapasztalat után felfedezte, hogy az egyén tehetsége, veleszületett személyisége és alapvető célja egységet alkotnak. Rájött, hogy a „Mi az, amit IGAZÁN csinálni akarok az életben?” kérdés megválaszolásához az embernek teljesen meg kell értenie mindhárom tényezőt (tehetség, személyiség, célok), NEM csak a céljait. Egy intenzív időszakot indított el Bernard Percy számára, amikor partnerével, Lee Eichenbaum-mal közösen kidolgoztak egy programot, hogy segítsenek másoknak sikeres és elhivatott személyekké válni – olyanokká, akik kihasználják mindazt, amit tudnak, hogy szenvedéllyel követhessék álmaikat. Ennek eredménye Bernard Percy pályájának csúcsa: az ÉLETCÉL KONZULTÁCIÓ.

Életcél Konzultáció >